Лікер Kirsberry (Кірсберрі)
Перші різновиди лікеру почали виробляти в країнах середземноморського басейну. В їх основу клали екстракти фруктів і ягід. Початкове сусло тривалий час витримувалося, щоб продукт став концентрованішим. Напої були міцнішими від вина, що стало однією з причин їх популяризації. У 1891 році ряди виробників лікеру поповнилися данською компанією Кірсберрі. Заснував її відомий майстер-дистилятор Карл Теодор Яспенсер, який прославився створенням кількох унікальних рецептур алкогольних напоїв. Запорука успіху Kirsberry була в дивовижній м'якості лікеру. Купаж складений так вдало, що вже до початку двадцятого століття про спирт цієї марки знали не тільки в Європі, а й Америці, Азії.
Брак консервантів, барвників та інших харчових добавок валкоголі гарантує, що лікер буде максимально наближеним до досконалості. Його ключовий інгредієнт — вишня. Ягоди у великій кількості скидаються, а потім витримуються в спиртах. Процес відстоювання триває не менше місяця. Працівники винокурні стежать за дотриманням мікрокліматичних умов. На смак напою може вплинути зміна температури навіть на 2-3 градуси. Аналогічна ситуація та з вологістю повітря. Бочки з Кірсберрі спеціально зберігаються в сирих підвалах.
Будь-який лікер добрий насамперед тим, що він може вживатися як самостійний напій або в складі різних коктейлів. Бармени у всьому світі пропонують вишневий Kirsberry. Теодор Яспенсер витратив майже 7 років на те, щоб вивести рецепт лікеру. Сировина для його виробництва привозиться з південних європейських країн. Родникова вода піддається мінералізації, щоб смак напою був багатогранним і об'ємним. Поспішайте і Ви спробувати Кірсберрі.
- Ціна: 568 ₴